18 februari: Bekerwedstrijd HS 1

Aanstaande dinsdag ontvangt Havas een bekende tegenstander in de 8e finale van de beker: DFS Arnhem/Huissen. In de competitie weliswaar twee keer van verloren dit seizoen, maar beide keren zeker niet kansloos.

De wedstrijd begin om 20.00 uur, natuurlijk in Sporthal Stedenwijk. Omdat het een bekerwedstrijd betreft, zijn wij verplicht om entree te heffen deze keer. De recette dient namelijk te worden gedeeld met de bezoekende tegenstander.

De entree bedraagt € 2,50 voor een volwassene en € 1,50 voor kinderen. Dit bedrag is wel inclusief één consumptie in de kantine van de sporthal.

Kom dus allemaal dinsdagavond naar de hal en moedig onze mannen aan voor een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Havas. Oh ja; mochten we de finale halen, die is gelukkig in Almere…