Feest! Havas bestaat 40 jaar

Hallo allemaal,

Havas bestaat 40 jaar op 5 juli 2022.
Om dit te vieren is er zaterdag 2 juli en zondag 3 juli feest bij Havas. Wij vinden het leuk om elkaar weer eens te zien, bij te praten, een drankje en hapje te nuttigen en zelfs een dansje te wagen.

Het programma voor de zaterdag ziet er als volgt uit:

10:00 uur tot 15:30 uur              Activiteiten en spellen jeugd
15:45 uur tot 17:00 uur              Walking handbal*
17:30 uur tot 19:00  uur             Borrel en buffet
19:00 en ’s avonds                       Reünie oud leden en feest met DJ

*Walking handbal is een nieuwe handbalvorm voor die spelers waarbij het rennen moeilijker wordt. Ook oud leden kunnen hieraan meedoen.

Op zondag wordt een Hoge Hoed toernooi gedaan.

Geef je op voor 5 juni

Wil je meedoen aan een van de activiteiten of alleen borrelen en eten, dan graag opgeven voor 5 juni via dit formulier https://forms.gle/gSNcVPLhHSZ57GrZ9. Het buffet kost 15 Euro per persoon.

We zien je graag 2 en 3 juli bij Havas.

Oproep EHBO/BHV

Voor zaterdag 2 juli zoeken we vrijwilligers om 2 uurtjes EHBO / BHV dienst te doen. Op die zaterdag hebben we spellen met de jeugd en walking handbal waarbij het goed is als we deze ondersteuning hebben. Mocht je kunnen helpen, kun je je opgeven bij 40jaar@hvhavas.nl

Feest commissie Havas 40 jaar
Algemeen@hvhavas.nl