Fysiotherapie Zorggroep Almere helpt de heren

Tijdens de thuiswedstrijden van de heren 1 helpt Fysiotherapie Zorggroep Almere met de verzorging en blessures van de heren. Voor de uitwedstrijden kunnen ze worden getaped door Tristan van Beusekom.

Er is altijd een praktijk van Fysiotherapie Zorggroep Almere in de buurt van waar je woont, Fysiotherapie Zorggroep Almere heeft meerdere praktijken door heel Almere. Je kunt hier terecht voor een orthopedisch spreekuur, echo’s manuele therapie, sportfysiotherapie, kaakfysiotherapie, oedeemtherapie, bekkenbodemtherapie, cesartherapie maar ook kinderfysiotherapie en reguliere fysiotherapie. Zo kunnen ze je altijd helpen met de klachten die je ondervindt.

Heb je bewegingsklachten of heb je ergens anders last van waarbij Fysiotherapie Zorggroep Almere je kan helpen. Stuur Tristan van Beusekom een berichtje op Facebook en hij zal je verder helpen. Je kan uiteraard ook direct een afspraak maken op de website van Fysiotherapie Zorggroep Almere.