SICCO TIMMERMAN NIEUWE COACH HAVAS

Almere – Havas is in haar zoektocht naar een nieuwe coach terecht gekomen bij Sicco Timmerman. De geboren Limmenaar neemt het stokje over van Arno Portengen, die na twee uiterst succesvolle jaren besloten heeft om er een punt achter te zetten. Timmerman zal hierbij worden ondersteund door teammanager Barry Bleije.

In 2011 stapte Timmerman na een pauze van vijf jaar de handbalwereld opnieuw in. Via de reserves van Aristos kwam Timmerman terecht bij Berdos, U.S., CSV Handbal en afgelopen seizoen had hij hoofdklasser AHC’31 onder zijn hoede.

De ambitieuze Timmerman gaat zoals gebruikelijk is bij Havas de samenwerking aan met de geroutineerde speler/trainer Theo van den Berg. Na zijn carrière als eredivisie speler bij Aalsmeer kwam van den Berg in 2006/2007 als speler/trainer bij Havas toen de club nog uitkwam in de tweede klasse. Inmiddels twaalf jaar verder zal hij met zijn ploeg de eredivisie gaan herbeleven. De doelstelling voor aankomend seizoen is handhaving in de eredivisie. Zowel Havas als de staf heeft er alle vertrouwen in deze doelstelling te kunnen bewerkstelligen.

Ook dit seizoen zal de club uit Almere haar thuiswedstrijden in de sfeervolle sporthal Stedenwijk spelen, te beginnen op 7 september tegen RED-RAG/Tachos.