Trainingen en wedstrijden afgelast vanwege Corona

Beste leden van Havas,

Vandaag heeft het NHV, conform het advies van het RIVM en NOC-NSF, besloten om t/m 31 maart alle handbalwedstrijden af te gelasten. Daarnaast wordt aan verengingen geadviseerd om ook alle andere clubbijeenkomsten te cancelen.

Het bestuur van Havas heeft daarom besloten om, in ieder geval t/m 31 maart alle trainingen en andere verenigingsevenementen af te gelasten.

Helaas betekent dit dus ook dat de playbackshow van volgende vrijdag GEEN doorgang kan vinden. Vanzelfsprekend zullen we zo snel mogelijk met een alternatieve datum komen hiervoor. Ook de busreis met de Heren 1 naar Panningen zal niet doorgaan.

Over het paaskamp (10-12 april) kunnen we op dit moment nog niets zeggen, hiervoor zullen we de nadere berichtgeving van de betreffende instanties afwachten.

Zodra er meer nieuws te melden is met betrekking tot de Corona uitbraak, zullen wij dit via de gebruikelijke kanalen bij iedereen melden.

Radko ten Hagen

Voorzitter HV Havas