Financieel gezond worden, zijn en blijven is het eerste doel van een bestuur. Zonder deze basis is elke vereniging gedoemd om ten onder te gaan. Daarom is het huidige bestuur van HAVAS elke dag wel met deze drie woorden bezig.

Gezond worden doe je samen met al je leden door een goede basis te leggen. Deze basis is de contributie die wij bij de vereniging aan onze leden moeten opleggen. Door de contributie zo te berekenen dat alle kosten die overblijven na alle inkomsten te verminderen met de uitgaven door de contributie bijdrage gedekt kunnen worden is er een jaarlijkse dekking bereikt. Als dat elk jaar het geval is dan zal de contributie alleen een beetje veranderen door prijsstijgingen van door de vereniging afgenomen producten. Zoals zaalhuur, kleding en andere handbal gerelateerde producten.

Sponsoring

Naast een naam op een bord of shirt vraagt de vereniging ook een jaarlijkse bijdrage om de naam drie jaar te promoten. Dit geld gaat naar de vereniging en daarmee verstevigen we dan de financiële basis. Door een groot aantal sponsoren aan onze vereniging te koppelen kunnen misschien wel de contributie verlagen en daardoor weer aantrekkelijker zijn voor nieuwe leden?

Andere voorbeelden van sponsoring zijn bijvoorbeeld de grote club actie, de vriendenloterij, papierinkomsten van de gemeente. Deze manier van sponsoren is voor iedereen een makkelijke om HAVAS te ondersteunen.

Help ons dit doel te bereiken en help ons zoeken en vinden van “vrienden van HAVAS”. Begin te zoeken in jullie eigen vriendenkring. Er is altijd wel een oom of tante, broer of zus, vriend of kennis met een eigen bedrijf. Wat zijn zij kwijt aan reclame uitingen per jaar? Hoe leuk is het om jou en je team met hun naam op het shirt te zien spelen?

Contact: info@hvhavas.nl