Op dit moment zijn 6 sponsor acties bekend binnen Havas:

• Plus ‘spaar je club gezond’
  • Vomar ‘club is koning’
  • Jouw oude mobieltje is Goud Waard
  • Sponsor kliks
  • Vriendenloterij
  • Grote Club actie vanaf september 2021

Plus spaar actie ‘spaar je club gezond’

SPAAR MEE VOOR HAVAS BIJ PLUS

Van 5 september t/m 13 november kun je sponsorpunten voor Havas sparen bij de Plus. En je maakt ook nog wekelijks kans op één van de 3 PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro! De opbrengst willen we gebruiken voor nieuwe doeltjes. Vraag familie, vrienden en buren om ook voor Havas te sparen. Meer informatie op plus.nl/club en plus.nl/sponsorpunten

Spek je clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

Jij kunt de kas van jouw club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan jouw club te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club.

• Spaar je al met een geregistreerde Klant-is-Koning kaart voor jezelf en wil je meesparen voor je club?
    Log dan in je online Klant-is-Koning kaart omgeving in en koppel je kaart aan jouw vereniging met de unieke Clubcode (HVAL2021).
  • Heb je nog geen geregistreerde Klant-is-Koning kaart?
    Haal dan snel een kaart in onze winkels of download de Vomar-app en registreer een Klant-is-Koning kaart. Bij het registeren kun je jouw kaart dan gelijk koppelen aan je club met de unieke Clubcode. Meer informatie over de Klant-is-Koning kaart vind je hier
  • Is je Klant-is-Koning kaart aan jouw club gekoppeld?
    Mooi! Je kunt gelijk starten met spekken van de clubkas simpelweg door boodschappen te doen bij Vomar en altijd je Klant-is-Koning kaart te scannen bij de kassa. Jij betaalt er niets voor, Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde kaarten over aan de club.

Heb je nog vragen over Club is Koning sparen van Vomar? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Hier staat vast het antwoord bij.

Jouw oude mobieltje is geld waard!

Heb je nog een oud mobieltje liggen, zoek hem op en doneer deze aan Havas. Je draagt op deze manier bij aan 2 goede doelen: je helpt de club en het milieu.

Via www.steunjouwsportclub.nl/ doen wij mee aan een actie om oude mobieltjes in te leveren. De restwaarde wordt op de rekening van Havas gestort. Op deze manier kunnen we toch wat inkomsten genereren in corona tijd.
Doe je mee?

Het is nu een beetje lastig om de telefoons te verzamelen, maar als de trainingen weer mogen starten dan kom ik ze graag ophalen. Als ieder team telefoons verzamelt en mij een berichtje stuurt, dan kom ik ze ophalen.

Hartelijke groet,
Marianne Bleije
Secretaris Havas
secretaris@hvhavas.nl

Sponsorkliks

Zoals jullie misschien weten is onze vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Via deze weg wordt onze vereniging door de leden gratis gesponsord. Toch hebben wij het idee dat er veel meer inkomsten mogelijk zijn dan tot nu toe. Want als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, via Sponsorkliks koopt dan wordt het bedrag hoger.

Ga naar de Havas pagina op Sponsorkliks waar je een overzicht vindt van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

De SponsorKliks transacties van Juni 2020 zijn bijgewerkt. Klik op onderstaande link voor het overzicht van Hv HAVAS. https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php…

Vriendenloterij

U kunt Havas sponsoren door mee te doen aan de vriendenloterij en Havas als goed doel te kiezen.  Van uw lot gaat dan minimaal 40% direct naar Havas. Op de website van de Vriendenloterij staat een aanmeldformulier https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm en kies ‘ik steun hvHavas’ (zelf kiezen via de zoeker). En als u meedoet, steunt u niet alleen Havas, maar kunt u ook nog mooie prijzen winnen.

Grote Clubactie

Vanaf september 2021 gaat de Grote Club actie opnieuw van start.