HAVAS heren naar kwartfinale bekertoernooi!

Het is de mannen van Havas weer gelukt om een nieuwe pagina toe te voegen aan de clubhistorie. Dinsdagavond werd competitiegenoot DFS Arnhem/Huissen verslagen in de 1/8 bekerfinale en Havas mag zich daarmee voor het eerst in de geschiedenis opmaken voor de kwartfinale.

Lees meeer

18 februari: Bekerwedstrijd HS 1

Dinsdag 18 februari speelt Hs1 om 20.00 uur in sporthal Stedenwijk tegen DFS Arnhem/Huissen. Entree bedraagt € 2,50 voor een volwassene en € 1,50 voor kinderen.

Lees meeer

Aankondiging Algemene Ledenvergadering

Het bestuur van Havas nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag 9 december. De agenda en stukken worden een paar dagen voor de vergadering aan alle leden gemaild.

Lees meeer

Handballers HAVAS kansloos ten onder

De handballers van HAVAS uit Almere hebben zaterdagavond een thuisduel in de eredivisie verloren. De ploeg van trainer Sicco Timmerman ging in sporthal Stedenwijk met 20-33 onderuit tegen Quintus. Bij de rust keken de Almeerders al tegen een achterstand aan van 14-7.

Lees meeer

Heren boeken historische winst

De handballers van HAVAS uit Almere hebben zaterdagavond in de eredivisie de eerste punten gepakt. In sporthal Stedenwijk won de promovendus met 33-28 van Tachos uit Waalwijk. Met deze eerste overwinning ooit in de eredivisie schrijven de Almeerders geschiedenis.

Lees meeer

Heren willen vooral plezier maken.

De handballers van HAVAS uit Almere promoveerden afgelopen weekend naar de eredivisie handbal. Dat is het hoogste niveau in Nederland. Al spelen de beste teams van Nederland nog een trapje hoger, in de BENE-League.

Lees meeer

Nico stopt na 53 jaar handbal

Vandaag hebben de spelers van Heren 3 en eigenlijk heel Havas afscheid genomen van Nico Sligting. Nico heeft een indrukwekkende carrière van maar liefst 53(!) jaar handbal achter de rug, waarvan hij meer dan 30 jaar bij Havas actief is geweest.

Lees meeer