Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd.

Word vrijwilliger

Vrijwilliger worden? Moet je doen!!!

Zonder vrijwilligers is er geen Hv Havas. Als je aankomt in de kantine, loop je al snel een aantal mensen tegen het lijf die Havas helpen door vrijwilliger te zijn.

Of dat nu de trainers, barpersoneel, de secretaris of een scheidsrechter is, ze zijn allemaal even belangrijk. Zij zorgen ervoor dat iedereen een leuke dag heeft bij Hv Havas. 

Waarom is het leuk om als vrijwilligers aan de slag te gaan bij Havas.

 • Je doet iets voor een ander
  Of je nu een wedstrijd fluit, achter de bar staat of een team coacht. Je doet dit voor een ander. Zonder jou zouden ze niet kunnen doen wat ze willen doen. Hier krijg je natuurlijk een goed gevoel van.
 • Goed voor op je CV
  Met vrijwilligerswerk laat je zien dat je gemotiveerd bent om je in te zetten voor een ander, wat natuurlijk een aantrekkelijke eigenschap is.
  Je doet veel kennis en ervaring op en je ontwikkelt er persoonlijke en professionele vaardigheden mee. Dat is heel waardevol. 
 • Je doet sociale contacten op
  Je bent als vrijwilliger al snel een aanspreekpunt waardoor je snel nieuwe mensen ontmoet. 
 • Je leert iets nieuws
  Als vrijwilliger kan je je blijven ontwikkelen. Je helpen wat in je eigen vakgebied past, maar je kan ook totaal iets anders doen om de club te helpen. 
 • Waardering
  Niet alleen wij als Havas zullen blij zijn met jou als vrijwilliger maar ook alle andere mensen die jij hebt geholpen als vrijwilliger zullen erg dankbaar zijn. 

Hv Havas is altijd op zoek naar vrijwilligers. Of het nou eenmalig, wekelijks of maandelijks, alle hulp is welkom!

Voor meer informatie of als je je wilt aanmelden, stuur een mailtje naar info@hvhavas.nl

Vacatures